joi, 10 septembrie 2009

Tocanita de Ciuperci cu Marar

Cantitati:

-1 kg ciuperci
-1 ceapa mare
-5 catei de usturoi
-1 legatura marar
-sare, piper

Timp necesar prepararii : 30 minute

Dupa ce spalam toate legumele, taiem ciupercile in bucati mai mari, iar ceapa si usturoiul le tocam marunt. Punem toate legumele la calit cu sare, piper si o lingura de boia. Daca dorim putem adauga si o lingurita de boia de ardei iute, ca sa iasa tocanita mai iute si mai colorata, insa nu este obligatoriu.Dupa ce am lasat legumele la calit 20 minute, timp in care am amestecat in tocanita ca sa nu se lipeasca de cratita, tocam marunt mararul si il adaugam in tocanita pe care o mai lasam timp de 10-15 minute pe foc.



Putem servi aceasta minunta tocanita de ciuperci cu o friptura de pui sau numai cu muraturi si mamaliga pentru cei care nu prefera carnea.




Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: