Cantitati:
-800 grame paste
-500 grame branza de oaie
-6 oua
-300 gr zahar
-scortisoara
Timp necesar prepararii : 40 minute
Punem la fiert pastele, timp de 10 minute, in apa clocotita cu o lingurita de ulei si un varf de lingurita de sare. Separat, intr-un bol, faramitam branza, adaugam ouale si zaharul si amestecam pana se omogenizeaza toate ingredientele. Dupa ce am scurs pastele, luam o tava sau o cratita unsa in prealabil cu unt si tapetata cu pesmet si adaugam pastele si amestecul obtinut din branza, oua si zahar. Putem adauga, daca dorim, o esenta de rom sau vanilie, in functie de gustul fiecaruia.
Punem tava in cuptorul preincalzit si lasam budinca la copt timp de 20-30 de minute. Dupa ce scoatem budinca din cuptor presaram peste ea scortisoara si o lasam sa se raceasca, ca sa o putem taia cum trebuie.
Pofta buna va dorim.
joi, 10 septembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu