Cantitati:
-1 pui intreg
-5 cartofi
-4 morcovi
-1 kg ciuperci
-3 cepe
-1 telina
-1 gulie
-1 bere blonda
-2 felii bacon
-1 usturoi
-condimente: sare, piper, busuioc, oregano
Timp necesar prepararii : 90 minute
Spalam toate legumele si le taiem in felii mari. Spalam si puiul si il parlim putin, avand grija sa nu ne ardem, cu ajutorul focului de la aragaz.
Ungem o tava cu ulei de masline, in care asezam toate legumele, punem puiul intreg pe patul de legume format, punem 2 felii de bacon, turnam o sticla de bere blonda si la sfarsit presaram in toata tava condimente din belsug.
Punem la cuptor tava acoperita cu o folie de aluminiu timp de 30 de minute, dupa care inlaturam folia si o mai punem la cuptor pentru inca 40 de minute.
Putem servi puiul cu castraveciori murati.
Pofta buna va dorim.
luni, 6 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
=P~ mama cum arata!
Trimiteți un comentariu