miercuri, 1 iulie 2009

Pilaf cu Legume

Cantitati:

-1 litru de supa de pui
-4 cepe
-3 ardei grasi
-3 morcovi
-frunze de telina
-200 grame orez
-1 legatura patrunjel

Timp necesar prepararii : 60 minute



Inainte de a incepe sa gatim pilaful, punem la fiert intr-o oala cu apa un piept de pui cu sare si pregatim o supa de pui.
In timpul in care supa de pui este pe foc la fiert, tocam legumele si le punem la calit cu o lingura de unt timp de 15 minute, dupa care adaugam orezul.




Adaugam peste legume si orez supa din piept de pui si amestecam incontinuu, cu o lingura de lemn, timp de 30 de minute.





Aceasta garnitura este delicioasa si o putem servi cu patrunjel tocat marunt, friptura si salata, sau fiecare dupa preferinta.





Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: