Cantitati:
-1,5 kg pulpa porc
-1 kg pulpa vita
-2 ardei iuti
-1 capatana usturoi
-0,5 litri vin rosu demisec
-3 cani de apa
-1 lamaie fara coaja
Timp necesar prepararii : 90 minute
Se spala carnea dupa care se cresteaza usor cu cutitul si se impaneaza carnea in cat mai multe locuri cu usturoi si bucati de ardei iute. Se pune putin ulei in tava, dupa care se aseaza carnea impanata, se toarna vinul si se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor circa 30 de minute. Peste friptura se mai toarna putin ulei si se pun si feliile de lamaie pentru a da un gust mai bun sosului care se va forma in tava. Se scoate tava din cuptor, se scoate floia de aluminiu, se toarna apa peste friptura si se mai introduce friptura la cuptor inca o ora.
Aceasta friptura o putem servi cu orice fel de garnitura din orez sau cartofi si cu muraturi.
Pofta buna va dorim.
miercuri, 1 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu