Cantitati:
-1 kg de pulpe de pui
-1 kg de praz
-300 de grame masiline negre
-suc de rosii
-1 lamaie
-1 catel usturoi
-1 ceapa
-1 legatura marar
Timp necesar prepararii : 40 minute
Dezosam pulpele de pui si spalam prazul, ceapa, usturoiul si mararul. Dupa aceasta operatiune, taiem in bucati maricele puiul si prazul si le punem la calit, cu putin ulei, intr-o tigaie mai mare sau intr-un wok.
Adaugam maslinele, sosul de rosii, lamaia taiata in felii si mararul tocat
marunt si amestecam din cand in cand timp de 30-40 de minute.
Lamaia este foarte buna la orice mancare cu pui si este benefica pentru sanatate deoarece
contine vitamina C, iar unul dintre atuurile lamaiei este cel reprezentat de faptul ca aceasta
elimina toxinele din organism.
Pofta buna va dorim.
luni, 6 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu