marți, 7 iulie 2009

Ardei Umpluti

Cantitati:
-1 kg carne tocata de porc
-15-20 ardei grasi
-1 kg de rosii
-1 pahar de orez
-3 cepe

-1 legatura patrunjel


Timp necesar prepararii : 90 minute

Primul lucru pe care il facem la aceasta retea este sa spalam ardei grasi si sa ii curatam cu grija de semintele si nervurile din interiorul acestora.Dupa aceea pregatim umplutura, punand intr-o oala pe foc la calit, aproximativ 15 minute, 2 cepe tocate marunt, 1 pahar de orez, sare, piper si carnea tocata.



Umplem ardeii grasi, curatati, cu amestecul de carne tocata, ceapa si orez, iar apoi punem la calit cu putin ulei 1 kilogram de rosii cu 1 legatura de patrunjel si 1 ceapa tocate marunt, timp de 10 minute.



Asezam ardeii grasi in oala, peste sosul de rosii si adaugam apa pana se acopera ardeii si ii lasam la fiert circa 20 de minute, iar dupa aceea ii punem pentru 30 de minute la cuptor.





Ardeii umpluti se servesc cu multa smantana.





Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: