luni, 6 iulie 2009

Salata de Paste cu Sunca si Legume

Cantitati:

-25 grame unt
-1 ardei gras
-500 grame paste
-1 ceapa rosie
-300 grame sunca curcan
-5 castraveti murati
-2-3 linguri maioneza
-suc de lamaie

Timp necesar prepararii : 30 minute

Intr-o oala pe foc punem untul la topit, adaugam pastele si le lasam putin la calit, dupa care adaugam apa, putina sare si le lasam 10 min la fiert.
In acest timp taiem felii julien: sunca, ardeiul gras, castravetii murati si ceapa.





Dupa ce am scurs bine pastele si le-am racit un pic sub un jet de apa rece, amestecam toate ingredientele intr-un bol mare si, pentru a se omogeniza mai bine, adaugam maioneza, iar la sfarsit adaugam suc de lamaie, sare si piper dupa gust.




Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: