Cantitati:
-1 kg de ciocanele de pui
-condimente: sare, piper, boia de ardei iute, ardei iute, ulei de masline
Timp necesar prepararii: 60 minute
Incepem aceasta reteta simpla prin a pune la macerat pentru aproximativ 30 de minute, intr-un bol, ciocanelele cu ulei de masline, sare, piper, ardei iute si boia de ardei iute.
Intre timp, punem la foc un ceaun cu apa pentru a putea face mamaliga si separat facem si un mujdei de usturoi.
Noi am pregatit mujdeiul de usturoi cu ulei de masline si branza si a iesit o gustoasa crema de branza cu usturoi.
Pofta buna va dorim.
marți, 7 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
si unde e reteta ma? ai trantit niste poze si gata?
:)) chiar asa, unde e reteta? :))
Nici la condimente nu specifica usturoiul, neglijent burtosu asta ! :)))=
Trimiteți un comentariu