marți, 7 iulie 2009

Pui la Ceaun

Cantitati:
-1 kg de ciocanele de pui
-condimente: sare, piper, boia de ardei iute, ardei iute, ulei de masline


Timp necesar prepararii: 60 minute

Incepem aceasta reteta simpla prin a pune la macerat pentru aproximativ 30 de minute, intr-un bol, ciocanelele cu ulei de masline, sare, piper, ardei iute si boia de ardei iute.



Intre timp, punem la foc un ceaun cu apa pentru a putea face mamaliga si separat facem si un mujdei de usturoi.
Noi am pregatit mujdeiul de usturoi cu ulei de masline si branza si a iesit o gustoasa crema de branza cu usturoi.





Pofta buna va dorim.

3 comentarii:

marius spunea...

si unde e reteta ma? ai trantit niste poze si gata?

Anonim spunea...

:)) chiar asa, unde e reteta? :))

Georgelis spunea...

Nici la condimente nu specifica usturoiul, neglijent burtosu asta ! :)))=