luni, 12 octombrie 2009

Chips-uri cu Sos de Branza si Usturoi

Cantitati:

-1 kg cartofi dulci
-ulei, sare
-4 catei de usturoi
-200 ml smantana grasa
-100 grame branza feta

Timp necesar prepararii: 30 minute


Stiu ca am lipsit o perioada din bucataria online, dar am intampinat defectiuni tehnice, asa ca imi voi face reintoarcerea cu o reteta foarte simpla pentru chips-uri si sigur mult mai sanatoasa decat ceea ce gasim in comert.
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem in felii subtiri, cam de 5 milimetri, cu un cutit care are lama foarte ascutita. Daca ne plictisim, in timpul pe care il avem la dispozitie cat se prajesc chips-urile, putem pregati sosul de usturoi. Luam cativa catei de usturoi pe care ii pisam intr-o cana si ii frecam cu sare si ulei de masline. Adaugam smantana si branza feta in sosul de usturoi, amestecam bine cu o lingura de lemn si punem sosul in frigider.



Pentru acest fel de reteta putem crea orice fel de sos, fie ca este cu sos de rosii si usturoi sau de chili.



Pofta buna va dorim

Niciun comentariu: