luni, 19 octombrie 2009

Omleta cu Ciuperci

Cantitati:

-8 oua
-400 grame ciuperci
-200 de grame de branza feta
-sare, piper, boia dulce, boia iute, oregano

Timp necesar prepararii: 20 minute

Chiar daca omleta in sine este o reteta simpla din punct de vedere al pregatirii acesteia, ma gandesc ca nu strica sa postez si asa ceva in retetarul meu.La inceput taiem ciupercile in bucatele mai mari,in jumatati sau in sferturi si le amestecam cu ouale si branza, adaugand sare si piper dupa gust. Sa nu uitam insa sa adaugam si celelalte condimente si cel mai important ca o sa prajim omleta in unt, pentru ca aceasta sa iasa putin mai delicata.
Adaugam astfel compozitia creata in tigaie si avem grija sa intoarcem de cateva ori
omleta in tigaie cu o paleta, ca sa nu se arda.




Dupa 15-20 minute scoatem omleta si, separat, putem face o salata de rosii cu branza, ulei de masline, sare si piper, sau putem servi aceasta delicioasa omleta cu muraturi, pentru ca tot ne aflam in sezon.



Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: