luni, 8 februarie 2010

Tartine cu Crema de Branza si Marar

Cantitati:

-1 ceapa rosie
-1 ceapa verde
-1 legatura marar verde
-5 catei de usturoi
-200 grame smantana
-300 grame branza de vaci
-2 oua fierte moi
-1 lingura mustar iute
-sare, ulei de masline


Timp necesar prepararii : 15 minute

O sa incerc cat de cat sa dezvolt un pic si sectiunea "Dejunuri si Mic-dejunuri", asa ca astazi o sa postez o reteta foarte simpla care o poate pregati oricine si intr-un timp foarte scurt. Voi prepara o crema de branza cu marar si voi incepe prin a toca marunt o ceapa rosie, pe care o amestecam cu 5 cateti de usturoi tocati, de asemenea, marunt, la care adaugam sare si ulei de masline si amestecam bine cu o lingura. In bolul in care am amestecat ceapa si usturoiul adaugam smantana si branza de vaci, amestecam bine cu lingura si mai adaugam si 2 oua fierte moi (adica lasam ouale la fiert cam 2-3 minute doar) si o lingura de mustar iute, sau orice fel de mustar aveti sau preferati. Tocam marunt o legatura de marar si 1 ceapa verde si le incorporam in crema de branza.




Pentru a fi mai gustoasa o lasam jumatate de ora la frigider, ca sa prinda aroma de marar, si o putem servi cu paine prajita, lipie libaneza sau cartofi natur.



Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: