Cantitati:
-10 ardei iuti mari
-2 catei de usturoi
-1 lingurita ulei
-2 linguri otet
-1 cana apa
-sare dupa gust
Timp necesar prepararii: 30 minute
Se pun la prajit pe gratar 10 ardei iuti mari. Cat timp se prajesc acestia se face un sos din 2 catei de usturoi tocati marunt, 1 linguta de ulei, 2 linguri de otet, 1 cana de apa si sare dupa gust. Dupa ce s-au prajit toti ardeii ii curatam de pielea arsa sub un jet de apa rece.
Amestecam ardeii cu sosul facut in prealabil si il punem la frigider. Putem servi aceasta salata la mai toate felurile de mancare ce contin cartofi sau chiar si la ciorbe, pentru cei care nu se pot abtine.
Pofta buna va dorim.
luni, 15 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu