luni, 15 iunie 2009

Budinca de paste "Olivetti"

Cantitati:

-800 grame paste
-300 grame cascaval
-3 oua
-200 grame masline verzi
-100 grame branza de oaie
-600 grame smantana
-condimente : sare,piper,oregano,busuioc

Timp necesar prepararii: 60 minute

Se pun la fiert, timp de 10 min, 800 de grame de paste (tip macaroana sau spirala) cu o lingura de ulei si cu 1 lingura de sare. In timp ce pastele se fierb radem repede pe razatoarea mare 300 de grame de cascaval si 100 de grame de branza de oaie. Dupa ce scoatem pastele de la fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare timp de 10 minute sub apa rece.In acest timp ungem tava, in care vom pune budinca la cuptor, cu unt sau ulei de masline si tocam cele 200 de grame de masline verzi.



Dupa ce s-au scurs bine pastele, acestea se amesteca intr-un castron mare cu 600 de grame smantana,cascavalul si branza rasa,
3 oua, maslinele tocate, sare, piper, oregano si busuioc.


Dupa ce se amesteca bine si se omogenizeaza toate ingredientele, se toarna in tava si se
pun la cuptor la foc mediu cam 20-30 de min.




Se poate servi cu
orice sos de
rosii sau cu
o bucatica
de unt si
cascaval ras.









Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: