Cantitati:
-4 cepe
-4 rosii
-4 vinete
-1 kg de carne tocata de porc
-300 grame cascaval ras
-sare, piper
Timp necesar prepararii: 60 minute
Dupa ce am spalat legumele, taiem felii rosiile si vinetele.
Prajim feliile de vinete si le scoatem pe o farfurie, pe care am asezat in prealabil cateva servetele pentru a se putea scurge de uleiul in exces.Separat, intr-un ceaun sau cratita, calim, timp de 15-20 de minute, ceapa taiata marunt alaturi de carnea tocata si adaugam sare si piper dupa gust.
Pentru a pregati musacaua pentru cuptor asezam intr-o tava un strat de vinete prajite, dupa care adaugam toata compozitia de carne tocata calita in pralabil cu ceapa, peste care mai asezam un strat de vinete prajite si un strat de felii de rosii proaspete, peste care radem cascavalul.
Dupa ce am lasat musacaua in cuptor aproximativ 30 de minute, o putem servi cu o salata de varza murata cu boia de piper si ulei sau cu paine si cu o lingura de smantana.
Pofta buna va dorim.
duminică, 2 august 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu