duminică, 2 august 2009

Tochitura din Ficat de Pui

Cantitati:

-1 kg ficat de pui
-2 rosii
-4 cepe
-1 capatana de usturoi
-1 ardei iute
-sare, piper, boia de ardei iute
-1 lingurita de zahar

Timp necesar prepararii: 30 minute

Curatam legumele, le spalam si le tocam marunt, dupa care punem la calit, intr-o cratita sau ceaun, ceapa, usturoiul si ardeiul iute cu sare si piper.

Amestecam 5 minute, dupa care adaugam ficatul de pui, rosiile, 2-3 cani de apa si, sa nu uitam, o lingurita de zahar ca sa nu ne iasa tochitura acra de la rosii.
Amestecam incontinuu timp de 20 de minute ca sa nu se arda si, dupa ce tochitura a mai scazut, putem opri focul.


Putem servi tochitura simplu, cu paine, sau cu mamaliga si muraturi.



Pofta buna va dorim.

Niciun comentariu: