Cantitati:
-1 kg ficat de pui
-2 rosii
-4 cepe
-1 capatana de usturoi
-1 ardei iute
-sare, piper, boia de ardei iute
-1 lingurita de zahar
Timp necesar prepararii: 30 minute
Curatam legumele, le spalam si le tocam marunt, dupa care punem la calit, intr-o cratita sau ceaun, ceapa, usturoiul si ardeiul iute cu sare si piper.
Amestecam 5 minute, dupa care adaugam ficatul de pui, rosiile, 2-3 cani de apa si, sa nu uitam, o lingurita de zahar ca sa nu ne iasa tochitura acra de la rosii.
Amestecam incontinuu timp de 20 de minute ca sa nu se arda si, dupa ce tochitura a mai scazut, putem opri focul.
Putem servi tochitura simplu, cu paine, sau cu mamaliga si muraturi.
Pofta buna va dorim.
duminică, 2 august 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu