Cantitati:
-1 kg cartofi
-1 pui intreg (cam 1 kg)
-3 cepe
-1 morcov
-o telina
-1 legatura patrunjel
-400 grame taietei
Timp necesar prepararii: 60 minute
Se curata toate legumele, dupa care se taie in bucati mari morcovul, telina si ceapa. Punem legumele la fiert impreuna de puiul pe care l-am taiat in bucati mari si adaugam sare si piper.
Lasam la fiert timp de 30-40 de minute si adaugam patrunjelul taiat marunt, iar dupa inca 5 minte adaugam taieteii si mai lasam la fiert inca 10 minute.
Supa se poate servi cu o feliuta de branza sau o bucatica de unt pentru a obtine un gust mai bun, dar acest lucru nu este obligatoriu.
Pofta buna va dorim.
duminică, 2 august 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu