Cantitati:
-2 ardei grasi
-2 dovlecei
-1 telina
-1 morcov
-1 gulie
-4 cartofi
-2 cepe
-50 grame unt
-tarhon in otet
Timp necesar prepararii: 60 minute
Astazi va prezint o noua reteta pregatita cu tarhon in otet. Din punctul meu de vedere, tarhonul este mult mai bun in otet decat cel proaspat. Sa incepem reteta: spalam si curatam legumele, le taiem in bucati mari si le punem la fiert circa 30 de minute intr-o oala cu apa, in care am pus in prealabil sare si o lingura de ulei. Dupa ce fierbem legumele, le separam de apa in care au fiert cu ajutorul unei strecuratori, avand grija totusi sa pastram si apa si din graba sa nu o aruncam. Dupa ce s-au scurs legumele le pasam cu ajutorul unui mixer si le punem alaturi de unt in oala cu supa ramasa dupa fierberea legumelor. Adaugam in supa sare dupa gust si lasam la fiert inca 20 de minute, iar inainte sa oprim focul adaugam tarhonul tocat marunt.
Noi am mancat aceasta supa cu crutoane facute din paini de tipuri diferite. Puteti folosi baghete din faina neagra sau integrala cu mac si susan.
Pofta buna va dorim.
luni, 7 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Iti doresc sa le ai pe toate, alaturi de familia ta! Sarbatori fericite!
Trimiteți un comentariu